В този сблъсък крехката линия от над 1.5 гола, за която обичайно се дават много ниски коефициенти, е силно видоизменена. И това не е толкова трудно да се обясни, тъй като във всичките изминали кръгове от старта на сезона домакините така и не са в състояние да разгърнат някакви забележителни офанзивни качества, като дори нямат реализиран гол. Междувременно Ефбет предлагат добър коефициент да бъде премината линията от над 1,5 гола, което си струва да опитаме в този мач!

Головата суша за Фрозинено продължава вече почти 500 игрови минути и всички в отбора се надяват срещу Дженоа тя да намери своя край. Същият този тим на Лонго беше определян от всички в страната за сигурен изпадащ още преди началото на сезона и поне до този миг същите тези предвиждания напълно се оправдават. В домакинства като задаващото се тимът просто е принуден да подхожда по-офанзивно и да се опитва ако не друго, то поне да носи епизодични радостни моменти на своите фенове.

Всъщност Фрозиноне е един от тимовете в Серия А, в които е най-силно изразено италианското присъствие – в стартовия състав на тима 10 от 11-т-е са италианци. Играта с петима в отбрана в скоро време като нищо ще бъде отметната и ще се премине към по-разкрепостена тактика.

Дженоа има вкус към гола след като вкарва във всеки от 6-те си сблъсъка от началото на сезона. Поредицата за „грифоните“ ще се запази с нов случай, в който се разписват и така те ще спомогнат за това прогнозата от над 1.5 гола в мача да се превърне в печеливша.