Лого на букмекйъра BetfairВероятно неведнъж сте изпадали в трудна ситуация, когато трябва да избирате между два пазара за едно спортно събитие. Благодарение на новата услуга на betfair – “едномачови комбинации”, може да комбинирате различни опции за една футболна среща. По този начин свеждате колебанията до минимум и насочвате своите усилия само към един двубой, без да търсите допълнителни срещи, за да покачите общия коефициент.

Отначало услугата ще е налична само за футболните залози. Активността на потребителите ще определи по-нататъшното развитие на опцията и прилагането й в останалите спортни раздели. Навярно до този момент betfair предлагаше подобен вид комбинации, наричани мачбети. В тях потребителите имаха възможност за общ залог на брой голове и краен изход, победител и двата отбора да отбележат или сбор ъглови и победител в мача. Чрез тази иновативна услуга, бройката на едномачовите комбинации става неограничена. Имате достъп до различни детайли от едно футболно събитие, като корнери, голове, победител, резултат на почивката, голмайстор и още много варианти, без да се налага лимит, подобно на опциите предлагани и от лицензирания в България онлайн букмейкър – Efbet.

Създаденият от вас множествен залог за конкретната среща не може да се комбинира със залози за други двубои. Реално вие оформяте права колонка с предвиждания само за един мач. Разбира се, бройката на пазарите не винаги е еднаква. Това зависи от първенството и важността на събитието.

Едномачовите комбинации са иновативна услуга, която английският букмейкър добави точно навреме. Потребителите няма да ограничават залозите си, а ще могат да комбинират различни детайли от футболните срещи. Екипът ни поставя висока оценка на тази услуга, към която имате възможност да приложите началния бонус от betfair.

Повече информация относно всички актуални бонуси, новини, оферти и най-важната информация, която трябва да знаете за Betfair ще имате на разположение специална секция с новини само за Борсата за залози. Включваме нов член в екипа, който ще анализира най-вече този хазартен гигант! Очаквайте скоро!