Мачовете в английската Висша лига, позната ни още като Premier league, от десетилетия са едни от най-известните първенства. За жалост обаче, не винаги всички срещи за достъпни за българските зрители. Затова, ако сте се запътили към Еврофутбол или се интересувате от онлайн залози за футболни мачове, можете да използвате някои чуждестранни канали, чрез които да печелите, гледайки любимите си отбори.

Начини на гледане

Много мачове всяка седмица се играят в 3:00 следобед местно време в събота. Те умишлено не се излъчват по телевизията, за да се насърчат феновете да присъстват на самите игри. Това винаги е било така и за съжаление няма начин да ги гледате, освен ако не живеете в самата държава.

Много от мачовете се показват на Sky sport, но винаги има много начини да гледате Висшата лига и без този канал. Така например, можете да закупите услугата Now TV сравнително евтино на дневна, седмична или месечна база. Ако срещата се излъчва по Sky sport, със сигурност е достъпна и в Now TV.

Съвети

Има много футбол във Висшата лига. Някои дори казват, че са твърде много. В продължение на много години, Sky sport преобладаваше при излъчването на мачовете от първенството на Обединеното кралство. Сега каналът споделя тази си чест с BT Sport, макар че показва повече мачове в сезон – 126.

Но ако не искате да се ангажирате с дългосрочен договор, само за да видите как вашият отбор се справя с Манчестър Сити, например, можете да ползвате Sky Sports Pass опцията, която ви позволява да платите за един ден, седмица или месец.

BT Sport

BT Sport успешно създаде марка през последните няколко години. Каналът има право да показва 42 мача на живо в Premier League на сезон. Не толкова, колкото Sky, но BT притежава изключителни права за покритието на Шампионската лига и Лига Европа, така че има своите предимства.

Други опции

Ако в момента нямате BT Sport или използвате BT Broadband, можете да се регистрирате в BT Broadband и да получите BT Sport безплатно. Като алтернатива, можете да изберете да добавите BT Sport към пакета си Sky, ако вече сте клиент на Sky.

Използване на VPN

Когато искате да гледате футбол от Висшата лига извън Обединеното кралство, тогава шансовете ви са страхотни – мачовете в 3:00 ч. в събота обикновено се показват в чужбина, за разлика от Англия, така че вероятно ще видите още повече футбол от британските зрители.

NBC има изключителни права за цялата лига, като ги излъчва в NBC, NBCSN и CNBC и в онлайн пакети. Можете да използвате също VPN (виртуална частна мрежа) като Nord VPN, за да „сърфирате“ и да получите достъп излъчването, но не забравяйте, че все още ще ви трябва някакъв тип абонамент.

Възможностите пред вас са неизброими. През годините стана все по-възможно да гледаме любимите си мачове и първенства от почти всяка точка на планетата, така че ви остава само да се възползвате от модерните опции, които ви предлага технологичния сайт. Залайте в Еврофутбол, трупайте пари чрез играта на своите фаворити и гледайте мачовете, които правят футбола най-обичаната игра!