Efbet нетрадиционни прогнозиEfbet продължава да набира широка популярност в България, а последния хит на лицензираната компания за залози са едни нетрадиционно поднесени футболни прогнози.

Букмейкъра предлага на своите клиенти прогнози изписани върху тялото на красиви жени. Да, точно така, прогнозите са изписани върху тялото на красиви жени и най-вече върху техните дупета или гърди. Така например красавицата Камелия, която вижата на снимката е прогнозирала първия четвърт финал от Шампионска лига между Барселона и Реал Мадрид. Прогнозата буквално е поднесена на дупето и, а най-интересното е, че красавицата може да не е познала точния резултат изписан на бузите на задника и, но пък познава в крайния резултат.

Освен Камелия, още няколко звездни девойки като нея прогнозират мачове за Efbet. Мацката на снимката – Камелия, е от Варна и освен този мач, прогнозира и други горещи срещи. Прогнозите освен по дупето, могат да бъдат видяни и върху гърдите на Камелия, както и на другите горещи „типстърки“. Очаквайте още подобни прогнози и печелете 🙂